![Rabarbertrifli](/images/show_images/34/2018/11/rabarbertrifli_1541616197323.png)
Rabarbertrifli er en fantastisk og lækker dessert som tilmed
er nem og enkel at tilberede selv - få en skøn opskrift på rabarber trifli her.
Arbejdstid:
30 min. Kogetid: 20 min. Trækketid: 1 time Ikke fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser til Rabarbertrifli:
300
g rensede rabarber
85
g sukker
1
stang vanilje
12-15
makroner
2
dl portvin
1½
dl piskefløde
75
g hasselnøddekerner (hakkede)
* Sådan laver du Rabarbertrifli:
Rabarberkompot:
Skær rabarberne i stykker på 2-3 cm og vend dem sammen med sukker i et ovnfast
fad.
Flæk
vaniljestangen og kom kornene og stangen i fadet og dæk det til evt. med alufolie.
Bag
i 10-15 min. ved 200 °C.
Læg
knuste makroner i bunden af 4 portionsglas.
Hæld
portvin over, fordel rabarberkompotten i glassene, og lad dem trække mindst 1
time.
Server
med flødeskum og drys med hakkede nødder lige før servering.
![Rabarbertrifli](/images/show_images/34/2018/11/rabarbertrifli_1541616197336.png)
Se flere dejlige opskrifter med dessert HER og med bær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter
Tips:
Spiser du rabarbergrød, kan oxalsyren måske mærkes i munden
og på tænderne - og det kan være for meget for mange mennesker - så må du bruge
Non-oxal.
Kilde: Hjemmets bedste MAD