Logo

Solbær-fool

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Solbær-fool 

 
Dessert. Arbejdstid: 20 min. Kogetid, solbær: ca 10 min. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. 4 personer.

 
# Ingredienser til Solbær-fool
200-250 g solbær
85 g sukker (1 dl)
1 tsk citronsaft
1½ dl piskefløde
*
Sådan laves Solbær-fool
1. Skyl solbærrene i koldt vand, det er ikke nødvendigt at nippe dem.
Kom dem i en gryde sammen med sukkeret.

 
2. Kog bærrene, under omrøring, ved svag varme ca 10 min, til frugten er kogt ud.

 
3. Passér solbærrene gennem en sigte og kom solbærpureen tilbage i gryden.

 
4. Tilsæt citronsaften og varm op igen.
Tag gryden fra varmen og lad solbærpureen blive helt kold.

 
5. Pisk fløden stiv og vend den i den kolde solbærpuré.
Sæt solbær-foolen meget koldt, til den skal spises.

 
Tips: I stedet for at blande flødeskum i kan man servere solbærpureen som den er, med flødeskum til.
Fool kan også laves af så at sige alle slags bær.
Den kan også laves af rå bærpuré.

 

Se alle de bedste opskrifter med Solbær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her