Logo

Soufflé-omelet med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Soufflé-omelet med bær

 
En soufflé-omelet er fin til to, er luftig som en soufflé og med fyld som en omelet. Soufflé-omeletten skal helst spises, lige når den kommer ud af ovnen.
Til 2 personer. Tilberedningstid: ca. 15 min. Bagetid: 5-8 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
2 store eller 3 små æg
1 tsk melis

2 tsk fløde
15 g smør

bær eller marmelade til fyld

 
* Fremgangsmåde
1. Skil æggene i blommer og hvider.
Pisk blommerne med sukker til det er lyst og skummende.
Tilsæt fløde.

 
2. Pisk hviderne helt stive.
Vend dem forsigtigt i æggesnapsen.

 
3. Varm en mellemstor stegepande op over jævn varme.
Smelt smørret - det må ikke brune.

 
4. Hæld soufflé-massen på og lad den bage 3-4 min, til bunden er gylden.

 
5. Stil panden under en varm grill, til overfladen er let bagt (ca 2 min).

 
6. Giv omeletten et snit på midten.
Frugten lægges på og omeletten foldes, mens man lader den glide over på et varmt fad.
Drys med flormelis.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her