Logo

Stikkelsbær dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stikkelsbær dessert

 
Lidt syrligt til dessert. Mange bryder sig ikke om en efterret, der er alt for sød. Her giver vi eksempler på lækre desserter med rabarber og stikkelsbær
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min. Kogetid: 15 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
250 g grønne stikkelsbær
1 dl vand

125 g (1½ dl) melis
4 blade husblas

3 æggehvider
3 spsk melis
2½ dl piskefløde
lidt pistacienødder
evt stikkelsbærblade

 
* Fremgangsmåde
1. Læg husblassen i koldt vand.

 
2. Nip stikkelsbærrene og kog dem til mos i vandet.
Smag mosen til med sukker.

 
3. Knug husblassen og smelt den i den varme mos.
Lad mosen afkøle.

 
4. Pisk æggehviderne stive.
Kom sukkeret i, 1 spsk ad gangen.
Fold hviderne i den afkølede mos.

 
5. Top mosen op på et fad eller i 4 portionsskåle.
Dæk med stiftpisket flødeskum.
Drys lidt hakkede ristede pistacienødder på toppen
Læg evt stikkelsbærbladene på fadet.


Stikkelsbær dessert 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her