Logo

Ymerkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ymerkoldskål 

 
Dessert. Arbejdstid: 10 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Ymerkoldskål
2 små æggeblommer
50 g sukker (ca ½ dl)
½ tsk vaniljesukker
1 l ymer
*
Sådan laves Ymerkoldskål
1. Pisk æggeblommerne lyse og lette med sukkeret.

 
2. Rør vaniljesukkeret i.

 
3. Rør den meget kolde ymer i, pisk igennem og server.

 
Tips: Server Kammerjunkere, Tvebakker eller Müsli til. Eller Makroner.
Koldskålen kan laves i god tid og stilles koldt.
Så skal den piskes igennem, inden den serveres.
Er koldskålen for tyk, kan den irøre s lidt kærnemælk eller piskefløde.
Koldskålen kan smagsættes med fintreven skal og saft af usprøjtet appelsin.

 

Se alle de bedste opskrifter med Ymer

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her