Logo

Yoghurtis med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Yoghurtis med rabarber

 
Brug sommerens sidste rabarber i en forfriskende yoghurtis, som smager fuldstændig fantastisk.
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld is
4 personer. Arbejdstid: ca 20 min. plus frysetid

 
# Ingredienser
Rabarberkompot:
250 g rensede rabarber skåret i små stykker
75 g sukker
korn af l stang vanilje

 
Yoghurtis:
5 dl yoghurt naturel 3,5 %
120 g sukker

1 dl piskefløde

 
sommerbær til servering

 
* Tilberedning
1. Kom rabarber, sukker, vaniljekorn og stang i en gryde, og kog ved svag varme i ca 10 min.
Tag vaniljestangen op, og afkøl kompotten.

 
2. Kom yoghurt og sukker i en blender sammen med halvdelen af rabarberkompotten.
Blend et øjeblik, til sukkeret er opløst.

 
3. Pisk fløden til skum.
4. Vend resten af rabarberkompotten i yoghurtcremen sammen med flødeskum, og hæld den i en beholder med låg.
Frys isen i ca 3 timer.
Rør gerne i den under frysningen.

 
5. Ved servering: Tag isen ud ca 30 min, før den skal serveres.
Kugl isen op, og server fx med bær og evt lidt fløde.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her