
     
Kødrester af alle slags, kan blive til den dejligste
resteret sammen med bacon, bønner i tomat og yoghurt i denne dejlige italienske restegryde fra 50erne.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 20 min. 
 
# Ingredienser
100 g bacon i skiver
2 løg 
2 fed hvidløg 
en rest okse- eller
anden steg 
1 ds (400 g) bønner
i tomat 
2 dl bouillon af terning 
1-2 tsk maizenamel 
2½ dl yoghurt naturel 
citronpeber 
 
* Tilberedning
1. Klip
baconskiverne i små strimler ned i en stor gryde. 
Svits dem, til de er
sprøde. 
 
2. Pil løgene, hak
dem og svits dem i baconfedtet. 
Pres hvidløgsfeddene
over. 
 
3. Skær kødet i
lange strimler, der brunes med i gryden. 
 
4. Tilsæt bønner med
væde samt bouillon. 
Bring det i kog. Lad
det simre i 10 min. 
 
5. Rør maizenamelet
ud med yoghurten. 
Rør det i retten, og
lad det simre et par minutter. 
Smag til med
citronpeber. 
 
6. Til denne ret
mager det godt med pommes frites, grønne bønner eller lun flute.