 
 
   
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 20 min. Hviletid: 1 time. Stegetid: 10 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. (4 personer) 
 
 
# Ingredienser
til Cevapcici:
200 g hakket lammekød 
400 g hakket oksekød 
2-3 fed hvidløg 
salt og peber 
1 stort bdt persille 
Tilbehør: hakkede rå løg 
 
* Tilberedning Cevapcici:
1. Skyl og hak persillen. 
Rør kødet med persille, salt og peber og pres hvidløgene i. 
Ælt farsen sammen. 
 
2. Form den til fingertykke pølser på 6-7 cm's længde. 
Lad dem hvile køligt i ca. 1 time. 
 
3. Pensl rullerne med olie og anbring dem på ovnristen over
bradepanden. 
Sæt dem under en hed grill i ovnen ca 10 cm fra
grillelementet og grill dem 6-8 min i alt, vend af og til. 
Server rullerne med hakkede rå løg. Server landbrød til. 
 
 
 
Tips: En salat med rød eller grøn peber og/eller
tomater passer fint til.
Hvis ovnen ikke har grill, så brug samme fremgangsmåde med
ovnen på højeste varme. 
Cevapcici'er kan også steges på pande i en blanding af olie
og smør. 
Svinekød kan erstatte lammekødet. 
Farsen kan tilsættes 1 tsk paprika. 
Kan fryses; holdbarhed: ca. 3 måneder. 
 
INFO: Ćevapi eller ćevapčići er en grillet ret med hakket
kød, der traditionelt findes i landene i Sydøst-Europa. Det betragtes som en
national ret i Bosnien-Hercegovina og er også almindelig i Kroatien, Serbien,
Montenegro, Nord-Makedonien, Kosovo, Slovenien og Albanien.
 
Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød   
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------