 
 
   
En god hverdagsmiddag. som kan tilberedes, med hvad du nu har i fryseren. Både kød og grønsager er
godt at have i huset, og her er en virkelig lækker ret 
Tid: 1 time, heraf
45 min i ovnen. Retten er fryseegnet uden persille. Holdbarhed 5 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
1 dl rasp 
2½-3 dl vand 
1 tsk salt 
¼ tsk sort peber 
400 g hakket oksekød
2 spsk fransk sennep 
600 g frosne sommergrønsager
½ tsk salt 
½ tsk basilikum
½ dl fintklippet
persille
 
* Fremgangsmåde
1. Lad raspen trække
i vandet 10 min. 
 
2. Tilsæt salt, sort
peber, hakket kød og sennep. 
 
3. Rør det sammen
til en smidig fars. 
 
4. Hæld de uoptøede
grønsager i et letsmurt ovnfast fad. 
 
5. Drys med lidt
salt og smuldr basilikum over grønsagerne. 
 
6. Dæk grønsagerne
med farsen. 
 
7. Sæt fadet i en 175
°C varm ovn  45 min. 
 
8. Drys persille
over og server med kogte kartofler. 
 
Tips: Retten kan også tilberedes i portionsforme og
bages alle på éngang. 
Gode at fryse ned og
tage frem til frokost eller middag en travl dag. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød eller Tilbehør
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------