 
 
  
For sprøde frikadeller udenpå, møre frikadeller indeni, vend
i airfryeren. Det vil kopiere den skorpe, du får, når du steger på panden - uden
olie.
4 portioner. Forberedelsestid:
10 min. Samlet tid: 40 min. Kalorier pr portion: 465
 
# Ingredienser
450 g hakket oksekød
½ kop brødkrummer, rasp
¼ kop friskrevet parmesan
¼ kop friskhakket persille
1 stort æg
2 fed hvidløg, hakket
1 tsk tørret oregano
salt og friskkværnet sort
peber
100 g frisk mozzarella,
skåret i 16 tern
Marinara tomatsauce til servering
 
* Tilberedning
1. Bland hakket oksekød,
rasp, parmesan, persille, æg, hvidløg og 
oregano i en stor skål.
Smag til med salt og peber.
 
2. Form 2 spsk kød til
en flad bøf i hånden. 
Læg en terning mozzarella
i midten og klem kødet op omkring osten 
og rul det til en kugle.
Gentag med det resterende
kød for at lave 16 frikadeller i alt.
 
3. Arbejd i hold efter
behov, læg frikadeller i kurven med airfryer og 
steg ved 190 °C i 12 min.
 
4. Server med opvarmet
Marinara sauce
 
 
En bonus: Disse er fyldt med mozzarella for en ekstra sjov overraskelse,
og 
når de først er dyppet i din yndlingsmarinara, kan de være et
måltid alene. 
 
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------