
   
Mediterran nydelse:
Italienske urter krydrer panaden, timianblade krydrer tomaterne - Du får
succes med denne opskrift
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
 
# Ingredienser
400 g tomater
1 løg
2 spsk olie
2 spsk timianblade
salt og peber
300 g oksekødsfilet
80 g rasp
1 tsk tørrede italienske
krydderurter
1 æg
5 spsk hvedemel
6 spsk olie
 
* Tilberedning
1. 400 g tomater skæres i ottendedele, og
kernerne fjernes. 
1 løg skæres i fine
strimler. 
2 spsk olie varmes
op. 
Løget steges ved
middel varme i 3-5 minutter. 
Tomaterne og 2 spsk
timianblade kommes i, og det steges videre i 3-4 min. 
Der krydres kraftigt
med salt og peber. 
 
2. 300 g oksekødsfiletskæres i 6 skiver. 
80 g rasp blandes
med 1 tsk tørrede italienske krydderurter.
1 æg piskes med lidt
salt 'og peber. 
Filetskiverne vendes
først i 5 spsk mel, så i ægget og derefter i raspblandingen. 
 
3. 6 spsk olie varmes op på en pande.
Kødet steges sprødt
på hver side i 1 minut. 
Lad fileterne dryppe
af på køkkenrulle, 
Server kødet med
tomaterne. 
 
Energi pr. portion:
42 g protein, 40 g fedt, 37 g kulhydrater = 680 kcal (2854 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.