
Prøv at servere
nogle gode pariserbøffer på rugbrød med en sprød og stærk kålsalat hurtig, sund
og mættende aftensmad. 
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 6 min. 4 personer 
# Ingredienser til Pariserbøf
på rugbrød med stærk kålsalat:
Bøffer: 
400 g friskhakket
oksekød (tatarkvalitet) 
15 g smør eller 1 spsk
olie 
 
Kålsalat: 
3 spsk mayonnaise 
3 tsk dijonsennep 
1-2 spsk lage fra
cornichonerne 
1 spsk peberrod 
400 g rødkål eller
rød spidskål 
1 rødløg 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
12 cornichoner 
4 tykke skiver
rugbrød 
4 spsk kapers 
karse 
*
 
Sådan laver du Pariserbøf
på rugbrød med stærk kålsalat:
Kålsalat: 
Pisk mayonnaise
sammen med sennep og cornichon-lage. 
Riv peberroden fint
og rør den i dressingen. 
Snit kålen fint, pil
løget og skær det i tynde skiver. 
Vend kål og løg i
dressingen. 
Smag til med salt,
peber og evt. til mere peberrod, hvis du kan lide, at det kradser. 
 
Tilbehør: 
Skær cornichoner i
tykke skiver. 
 
Bøffer: 
Form 4 flade bøffer
af kødet og brun dem hurtigt på begge sider på en varm pande med olie eller
smør. 
Krydr med salt og
peber. 
Fordel kålsalaten på
de 4 skiver rugbrød og læg en bøf oven på hver. 
Drys cornichoner,
kapers og karse oven på bøfferne og server straks. 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD