 
 
   
En nem forret, som er krydret og lækker med sauce, kød og brød i små elegante pakker. 
Tid: ca 25 min. 8 stk.
 
# Ingredienser
2 dl mayonnaise 
1 spsk finthakket kapers
2 spsk finthakket syltet
agurk 
1 spsk finthakket persille 
½ tsk kørvel 
½ tsk estragon 
2-3 ansjosfileter 
1 bid ræddike (2-3 spsk
reven) 
8 skiver roastbeef (200 g) 
4 skiver groft brød 
1 bakke karse 
 
* Fremgangsmåde
1. Bland mayonnaise med
finthakket kapers, agurk, persille, kørvel, estragon og mosede ansjosfileter. 
 
2. Skræl ræddiken og
riv den så der bliver 2-3 spsk. 
 
3. Bland den revne ræddike
i saucen. 
 
4. Læg roastbeefskiverne
på et skærebræt. 
Smør et tykt lag af fyldet
på. Rul sammen. 
 
5. Skær brødet i aflange
stykker der passer i størrelse til rullerne. 
Drys lidt karse på brødet.
Læg roastbeefrullerne på. 
 
6. Server roastbeefrullerne
som en lækker forret. 
 
Tips: Lav gerne flerdobbelte portioner til brug på
en festbuffet eller ved en reception. Vil du forenkle arbejdet, kan du bruge færdig
remoulade. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------