
Brug et par gode bøffer
til denne salat med asparges, avocadoer og ferskner. Salaten er både 
mættende og appetitlig. ✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Arbejdstid:
ca 30 minutter. 
 
# Ingredienser
Salat: 
2 oksebøffer 
1 pose blandede
salater, ca 250g 
1 stort bundt frisk
koriander 
1 bundt grønne asparges 
3 ferskener 
2 avocadoer 
saft af 1 citron 
 
Spicy dressing: 
1 spsk rørsukker 
1 spsk kogende vand 
1 spsk citronsaft 
2 spsk olie 
2 tsk sambal
oelek/chili pasta 
Server groft brød
til 
 
* Tilberedning
1. Grill
oksebøfferne i ca 3 minutter på hver side på en grillpande. 
Tag panden af
varmen, og lad kødet hvile ca. 10 minutter, før det skæres i skiver. 
 
2. Skyl salaterne
godt og afdryp. 
Hak koriander, og
vend den med salaten. 
 
3. Skær det nederste
af de grønne asparges, og damp dem i ca 1 minut. 
Afkøl og snit dem. 
 
4. Halver
ferskenerne, fjern stenene og skær ferskenerne i skiver. 
Halver avocadoerne,
fjern stenene og dryp citronsaft over. 
 
5. Rør
ingredienserne til dressingen sammen, og vend med salaten. 
6. Anret salaten med
oksekød i skiver, asparges, ferskener og avocadoer. 
Server med groft brød. 
 
 
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.