Logo

Dampede kåldolmer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dampede kåldolmer 

 
Tilbehør består ikke længere af en trist trio af kogte kartofler, ærter og gulerødder. Se det store udvalg af tilbehør i Kogebog.dk – altså her
Kuverter: 6

 
# Ingredienser
1 kinakål
500 g hakket kalv og flæsk
2,5 dl hakkede vandkastanjer
170 g afdryppede sorte bønner (fra dåse)
4 cm revet ingefær
2 fed hakket hvidløg
1 bundt hakket koriander
3 hakkede forårsløg
0,6 dl soyasauce
1 tsk sesamolie
1 lille rød chili

 
* Tilberedning
1. Skil kålbladene ad og fjern stilken.
Læg dem på et stort fad og drys dem med rigeligt salt.
Lad den trække i 2 timer. Skyl dem.
Beklæd en dampkoger med nogle store blade.
Bland hakkekød, vandkastanjer, sorte bønner, ingefær, hvidløg, koriander og forårsløg i en skål.
Læg en spiseskefuld af farsen 5 cm fra bunden af hvert blad, rul det op og fæstn det med en tandstikker.
Læg dolmerne i dampkogeren. Koges under låg i 8-10 min.
Bland soyasauce, olie og chili i skiver til sauce.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her