Logo

Asparges med sprød parmaskinke – også for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asparges med sprød parmaskinke – også for børnekokke 

 
Grønne asparges med parmaskinke i ovn med persillecreme er en nem og lækker forret eller tapas ret. Få opskriften her. Server med godt brød til
Til 4 personer

 
# Ingredienser
500 g grønne asparges
1½-2 tsk groft salt pr. l vand
8 skiver parmaskinke eller anden lufttørret skinke


Persillecreme:
½ bundt persille
2 dl syrnet fløde 9 %
2 tsk dijonsennep
1 tsk brun farin
lidt salt
TILBEHØR
brød

 
* Tilberedning
Skyl persillen, og hak bladene fint.
Rør syrnet fløde, sennep, brun farin, et drys salt og finthakket persille sammen.

 
Skyl aspargesene i koldt vand, og bræk den nederste træede del af.
Kom rigeligt vand i en gryde, og tilsæt salt.
Bring vandet i kog, kom aspargesene i gryden, og læg låg på.
Kog aspargesene 3-5 min.
Stik med en kødnål eller skarp kniv, og mærk, om aspargesene er møre.
Tag dem op med en hulske.

 
Tænd grillen i ovnen på 250 °C.
Læg skiver af parmaskinke på alufolie på en bageplade, og lad skiverne blive sprøde under grillen ca 5 min.
Server asparges med sprød skinke, persillecreme og brød.

 
Se alle opskrifter Også for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?



Effektiv reklame - klik her