Grønne asparges med parmaskinke i ovn med persillecreme er
en nem og lækker forret eller tapas ret. Få opskriften her. Server med godt
brød til
Til 4 personer
# Ingredienser
500 g grønne asparges
1½-2 tsk groft salt pr. l vand
8 skiver parmaskinke eller anden lufttørret skinke
Persillecreme:
½ bundt persille
2 dl syrnet fløde 9 %
2 tsk dijonsennep
1 tsk brun farin
lidt salt
TILBEHØR
brød
* Tilberedning
Skyl persillen, og hak bladene fint.
Rør syrnet fløde, sennep, brun farin, et drys salt og
finthakket persille sammen.
Skyl aspargesene i koldt vand, og bræk den nederste træede
del af.
Kom rigeligt vand i en gryde, og tilsæt salt.
Bring vandet i kog, kom aspargesene i gryden, og læg låg på.
Kog aspargesene 3-5 min.
Stik med en kødnål eller skarp kniv, og mærk, om aspargesene
er møre.
Tag dem op med en hulske.
Tænd grillen i ovnen på 250 °C.
Læg skiver af parmaskinke på alufolie på en bageplade, og
lad skiverne blive sprøde under grillen ca 5 min.
Server asparges med sprød skinke, persillecreme og brød.
Se alle opskrifter Også for
børnekokke