 
 
 
 
Den gode opskrift på flæskeruller med æbler og svesker, der
var blandt retterne på menuen helt tilbage i 1959. Den er bestemt værd at
gentage
til 4 personer 
 
# Ingredienser
10 skiver stribet
flæsk
salt, peber 
rosmarin
10 udblødte svesker
2-3 æbler 
vand
 
 
* Tilberedning
1. Flæsket befries
for svær og ben, bankes godt ud og drysses med krydderier. 
 
2. En sveske og ¼
æble lægges på hver skive flæsk, der rulles sammen og 
ombindes med garn
eller holdes sammen med kødpinde. 
 
3. Flæskerullerne
brunes uden fedtstof i en gryde, lidt af fedtet hældes fra, 
vand tilsættes, og
de snurrer under låg til de er møre, ca. ¾ time. 
 
4. Saucen jævnes,
smages til og serveres til flæskerullerne sammen 
med hvide kartofler
og en råkostsalat, fx fintsnittet hvidkål og rosiner i 
en citronmarinade af
saften fra 1 citron, vand og sukker. 
 

Tips: I stedet for æbler og svesker kan flæskerullerne fyldes med
persille. 
Steg et par
flæskeruller ekstra og brug disse udskåret i skiver til pålæg. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.