Logo

Hamburgerryg på grøn bund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hamburgerryg på grøn bund 

 
Den let røgede smag fra kødet giver her fin aroma til de sprøde grønsager af forskellig slags. Grønsagerne giver en herlig smag til bouillonen. Ingredienserne passer med andre ord fint til hinanden.
Tid: 20-25 min. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 4 pers.

 
# Ingredienser
600 g røget hamburgerryg uden ben
1 løg
300 g kålrabi
2-3 stilke bladselleri
1 spsk smør eller margarine
½ terning oksebouillon
1½ dl vand
1 tsk basilikum
persille

 
* Fremgangsmåde
1. Begynd med grønsagerne.
Skræl løg og kålrabi. Skyl sellerien og snit den fint.
Hak løget og riv kålrabien.
Du kan evt. snitte det med foodprocessorens grove riveplade.

 
2. Smelt fedtstoffet i en sauterpande.
Kom alt det grønne i og lad det stege nogle min.

 
3. Smuldr bouillonterningen over. Hæld vandet på.
Lad det koge under låg 4-5 min.
Drys basilikum over.

 
4. Skær hamburgerryggen i 1 cm tykke skiver.
Læg skiverne ovenpå grønsagerne i sauterpanden.

 
5. Fortsæt kogningen nogle min til alt er gennemvarmt.
Drys persille over.

 
6. Server retten med groft brød, fx fuldkorns.

 
Tips: Fordel den færdige ret i 4 portionsskåle.
Frys dem ned og tag dem frem på en travl dag.

 

Se alle de bedste opskrifter med Svinekød

Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør

Se alle de bedste opskrifter med Brød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her