Logo

Kartoffelgullasch med svinebov - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelgullasch med svinebov - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Kartoffelgullasch med svinebov, løg, og selvfølgelig kartofler. Nem, varm og lækker gullasch på kolde aftener. Se den gode opskrift her.
4-6 pers.

 
# Ingredienser
1 kg kartofler
3 mellemstore, hakkede løg
50 g smør
1 dl vand
2 tsk groft salt
3 spsk hvedemel
6 dl mælk
1 ds. svinebov (ca. 450 g)
friskkværnet peber
¼ tsk revet muskatnød
3 spsk friskhakket persille.

 
* Tilberedning
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Svits løgene i gyldent smør i en gryde.
Tilsæt kartofler, vand og halvdelen af saltet.
Kog retten ca. 15 min til kartoflerne er næsten møre.
Rør melet ud i 1 dl af mælken.
Kom resten af mælken i gryden, og bring retten i kog.
Tilsæt jævningen.
Kog retten igennem under omrøring 4-5 min
Skær boven i små firkanter og kom dem i.
Smag til med krydderierne.
Tilsæt persillen lige inden serveringen.

 
INFO: Boven hører sammen med slaget til de mest smagfulde dele på grisen. 
Svinebov er super saftig og velsmagende. Lidt af en oplevelse.

 
Se alle de bedste opskrifter med Gullasch

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her