Logo

Leverfad med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Leverfad med æbler

 
Lever går fint sammen med æbler, bacon og løg. Sauce behøves ikke, men løse ris passer godt til og giver et sundt og lækkert måltid.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time.

 
# Ingredienser
4 pæne skiver lever
1 spsk hvedemel
salt, peber fra kværn
2 løg
2 syrlige æbler
50 g bacon i skiver
35 g smør

1 timiankvist

 
* Tilberedning
1. Vend leverskiverne i mel, der er krydret med salt og peber.
Lad dem ligge og tørre i 5 min.

 
2. Pil løgene og hak dem groft.
Skræl æblerne og fjern kernehuset; skær frugten i små terninger.
Klip baconskiverne i brede strimler.

 
3. Kom bacon på en tør pande og svits dem i eget fedt.
Tilsæt halvdelen af smørret og brun løg og æbleterninger.
Drys med timian samt salt og peber.

 
4. Brun leverskiverne i resten af smørret på en anden pande.
Lad dem stege 2-3 min. på hver side, alt efter hvor røde man kan lide dem.
Lever må under ingen omstændigheder være gennemstegt eller hårdt.

 
5. Læg skiverne på et varmt fad oven på en portion løse ris.
Fordel løg-æble-baconblandingen over.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her