Logo

Lynstegte asparges og babymajs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lynstegte asparges og babymajs 

 
Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet.
Kuverter: 6

 
# Ingredienser
1 spsk olie
1 spsk revet frisk ingefær
200 g babymajs
400 g sukkerærter
1 bundt asparges, skåret i halve
250 g kinesisk stegt svinekød i skiver/strimler
soyasauce efter smag
sesamolie efter smag

 
* Tilberedning
1. Opvarm olie og ingefær i en wok.
Tilsæt babymajs, sukkerærter og asparges.
Svits det under låg i 2-3 min, eller indtil det er mørt.

 
2. Tag det af varmen og hæld kinesisk stegt svinekød i.
Bland det godt. Hæld et godt skvæt soyasauce og sesamolie i.
Varm det i yderligere 1 minut og server det straks.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her