
 
Farsbrødet er ikke bare til hverdagsbrug: Med sin saft og kraft og temmelig stærke krydring egner
det sig fint til søndagsmiddagen - Det bliver så godt
Til 4 personer. Tilberedning:
1 time 30 min. 
 
# Ingredienser
70 g syltede chili
(drænet vægt) 
250 g skalotteløg 
2 fed hvidløg 
1 bundt bredbladet
persille 
50 g soltørrede tomater 
2 spsk olie 
2 æg 
100 g rasp 
½ tsk reven
citronskal (økologisk) 
1 kg blandet hakket kalve- og svinekød 
2-4 tsk tabasco 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1. lad chilierne dryppe af. 
Stilkene fjernes, og
chilierne hakkes fint. 
Skalotteløg og hvidløg skæres i små terninger. 
Persillebladene
rives af stilkene og snittes groft. 
Tomaterne skæres i
små terninger. 
 
2. Chili, skalotteløg og hvidløg svitses i varm
olie ved middel varme i 2-4 min. 
Lad det køle af. 
Kom det i det
hakkede kød sammen med persille, tomater, æg, rasp og citronskal. 
Det æltes sammen og
krydres med tabasco, salt og peber. 
 
3 Farsen fyldes i en
patéform der kan rumme 1,2 l. 
Den bages i den
forvarmede ovn ved 160 °C i 50 min (Varmluft kan ikke anbefales). 
 
Energi pr. portion:
54 g protein, 54 g fedt, 25 g kulhydrater = 798 kcal (3344 kJ) 

PRAKTISK: Mens du
bager din stærke hare i patéformen. kan du sidde stille og roligt og nyde
forretten. I denne form skal haren nok blive, hvor den er! 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.