Logo

And à l’orange-pålæg - Let og godt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

And à l’orange-pålæg - Let og godt 

 
Her får du pålæg i flere spændende udgaver. Fx Ande-ingefærpålæg, Andeboller med svesker, Andepålæg med oliven og valnødder eller med hasselnødder.
Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 30 min. 6 personer.

 
# Ingredienser
2 confiterede andelår
1 appelsin
1 løg
½ tsk stødt koriander
½ tsk stødt ingefær
1 spsk cognac

 
* Tilberedning
Læg andelårene i en bageform, og bag dem i ovnen ved 180 °C i 20 min,
så fedtet kan løbe af. Gem 1 spsk fedt, og træk kødet fra hinanden.

 
Tag halvdelen af skallen fra appelsinen og al saften.
Pil løget, og hak det.
Steg det på en pande i flere min for middel varme i andefedtet.
Tilsæt andekød, appelsinsaft og -skal, krydderier og cognac.
Lad det simre for svag varme 5-10 min for at samle smagen.
Kom blandingen i skålen til en foodprocessor.
Tilsæt den gemte skefuld andefedt, og hak det hele groft så
konsistensen bliver rimeligt glat.
Hæld det i et syltetøjsglas, og køl af.
Bruges på canapeer eller ristet brød.

 
Ande-ingefærpålæg
Tilsæt 1 fed hvidløg og 40 g hakket frisk ingefær.
Udelad cognac.

 
Andeboller med svesker
Bland 200 g hakket andekød med 8 udstenede svesker skåret i tern.
Lav kødboller, drys dem med mel, rul dem i pisket æg og
derefter i rasp og hakkede cashewnødder.
Steg dem 4 min.

 
Andepålæg med oliven og valnødder
Bland andekødet med 100 g udstenede oliven,
50 g halve valnødder, 2 spsk whisky og 1 tsk rosa peberkorn.
Køl af.

 
Andepålæg med hasselnødder
Tilsæt 50 g hakkede og ristede hasselnødder og
finthakket purløg til det kogte, hakkede andekød

 
INFO: Confitering er en fransk konserverings- og tilberedningsmetode, som primært bruges til and, kylling og gås. 'Confire' betyder at sylte (konservere) på fransk. Ordet stammer fra latin: conficere (at gøre, at producere, at forberede). Metoden går ud på at smøre især lårene fra fuglene ind i salt i et døgns tid.

 
Se alle de bedste opskrifter med  Drinks  Snacks/sødt  Forretter  Tilbehør  Desserter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her