
    
Køb berberi-andebryster: De er meget smagfulde og kødfulde
og sammenlignet med andre tamænder er de temmelig fedtfattige 💋 
Til 2-4 portioner. Tilberedning: 30 min.
 
# Ingredienser
150 g røget stribet flæsk
200 g champignoner
2 fed hvidløg
2 andebryst (a 350 g)
2½ dl rødvin
1 dl hønsebouillon
saucejævning til brun sauce
1 glas perleløg (170 g drænet vægt)
salt og peber
 
* Tilberedning
1. Røget stribet flæsk skæres i terninger. 
Champignoner gøres i stand. 
Hvidløgsfed skæres i skiver. 
 
2. Skindet på 2 andebryst ridses i rudeformede tern. 
Læg andebrysterne med skindsiden nedad på en kold pande og
steg dem i 10 min ved mellemvarme. 
Der krydres med salt og peber, kødet vendes og steges videre
i 2 minutter på den anden side. 
Derefter pakkes det ind i alufolie og hviler
lidt. 
Fedtet hældes fra. 
 
3. Flæsk, champignon og hvidløg kommes på panden og
steges i 2-3 minutter under omrøring.
Rødvin og hønsebouillon hældes ved, bringes i kog og jævnes
med lidt saucejævning til brun sauce. 
 
4. Perleløg dryppes af og blandes i saucen. 
Smag til med salt og peber. 
Andebrysterne skæres i skiver og serveres med saucen. 
 
Energi pr. portion (til 4): 39 g protein, 36 g fedt, 2 g
kulhydrat = 490 kcal (2048 kJ)
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.