 
 
   
And smager meget
dejligt sammen med frugt. Her får det fine kød sin friskhed fra de syrlige
abrikoser. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 40-45 min. 4
pers. 
 
# Ingredienser
700 g andebryst (2
stk)
1 spsk smør eller margarine 
1 tsk salt 
¼ tsk peber 
1 ds. abrikoser (420
g) 
½ dl rødvin 
2 spk soya 
1 terning
hønsebouillon 
2 dl vand 
1 spsk
abrikosmarmelade 
1 tsk Maizena 
1 knsp cayennepeber 
 
TIL SERVERING:
30 g pinjekerner
ris, gerne blandet
med vilde ris
200 g frosne ærter
 
* Fremgangsmåde
1. Opvarm
fedtstoffet på en pande. 
Brun andebrysterne
på begge sider. 
Drys med salt og
peber. 
 
2. Tilsæt abrikoser
i strimler sammen med lidt væde, rødvin, soya, bouillonterning, vand og
marmelade. Lad det simre  20 - 25 min. 
 
3. Tag kødet op og
hold det varmt under alufolie. 
 
4. Findel abrikoser
og sky i blenderen til en sauce. 
Hæld det op i en
gryde. 
 
5. Bring det i kog
og jævn saucen med Maizena udrørt i lidt koldt vand. 
Smag til med
cayennepeber. 
 
6. Rist
pinjekernerne på en tør pande. 
Skær kødet i skiver
på skrå. 
 
7. Server kødet med
ris blandet med ærter, saucen og et drys af ristede pinjekerner. 
 
Tips: I stedet for andebryst kan du bruge kalkun
eller kylling. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Andebryst, Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
-----------
ooo OÔO ooo -----------