 
 
   
Forret. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ½ time. Middelsvær at
lave. Retten er dyr. Retten kan tilberedes i mikroovn Retten kan fryses (4
personer) 
 
# Ingredienser til Andeleverflan:
125 g andelever 
1 æg 
2,5 dl fløde 
1 fed hvidløg 
salt og peber 
1 spsk hakket persille 
Ovnfaste portionsforme
smør til formene 
 
* Sådan laves Andeleverflan:
1. Sæt ovnen på 150°C og sæt en lille bradepande med vand på
nederste plade. 
Gå andeleverne omhyggeligt efter for galdeaftegninger. 
De skal skæres væk. 
Kom leveren, ægget, det pressede hvidløg, salt og peber i
blenderen. 
Blend på lav hastighed i 1 minut. 
Eller purer leveren gennem en sigte, før den røres sammen
med æg og krydderier. 
 
2. Tilsæt fløden og blend eller pisk yderligere i 1 minut. 
Rør den hakkede persille i. 
 
3. Fordel levermassen i 4 velsmurte portionsforme og sæt dem
i det forvarmede vandbad i ovnen i ½ time. 
Lad leverflanen blive kold i formene, før de vendes ud på
tallerkener. 
 
Tips: Server flanen med en blandet grøn salat og
flutes. Eller små cornichons og hakket sky. 
Kan fryses: Holdbarhed: 2-3 måneder. 
Se flere
opskrifter med And 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------