 
 
Skøn opskrift på lækre Citronfrikadeller med pasta og
broccoli - Prøv den her! Opskriften kan laves med hakket kyllinge-, kalkun- eller svinekød.
4 personer. Er I kun to  så halver
opskriften.
 så halver
opskriften.
Arbejdstid:
25 min. Koge/stegetid 12 min. 
 
# Ingredienser
1 skive lyst brød 
250 g hakket
kylling-, kalkun- eller svinekød 
1 usprøjtet citron 
persille og timian 
2 spsk friskrevet
parmesanost 
salt og peber 
3 spsk hvedemel 
1 spsk olie/smør til
stegning 
150-200 g tørret
pasta 
300-500 g broccoli 
75 g flødeost
naturel 
Tilbehør: parmesanost 
 
* Tilberedning
1. Skær skorperne af
brødet og riv eller hak krummen fint. 
Ælt det i kødet
sammen med 1 tsk fintrevet citronskal, 1-2 spsk citronsaft, hakket persille og
timian samt parmesanost. 
Krydr med salt og
peber og form farsen til kugler, der vendes i mel. 
Brun dem på en pande
med olie og/eller smør. 
Skru ned for varmen
og lad dem stege gennemvarme ca 8 min 
 
2 Kog pastaen efter
pakkens anvisning. 
Del broccolien i
buketter og snit stilkene i tynde skiver. 
Vend dem i pastaen
de sidste 4-5 min af kogetiden. 
 
3. Hæld pasta og broccoli
på et dørslag og smelt flødeosten i den varme gryde. 
Vend pasta og broccoli i den smeltede ost og smag til med salt og peber. 
 
4. Server med
frikadeller og parmesanost. 
 
Denne opskrift er hurtig at tilberede og smager dejligt. Få
gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.