 
 
Kyllingen får
selskab af spændende krydderier og kokosmælk i denne orientalske klassiker.  Vores opskrift er nem og giver en fantastisk
smagfuld ret
6 personer. Stege-/kogetid:
1 time og 15 min. 
 
# Ingredienser
1 kylling (ca 1400
g) 
2 løg 
1 spsk olie 
2 tsk karry 
1 spsk
tomatkoncentrat 
1 tsk garam masala (eller ½ tsk spidskommen) 
1 spsk majsstivelse 
1 ds. kokosmælk 
2 spsk citronsaft 
1 tsk sukker 
salt og peber 
250 g broccoli 
50 g cashewnødder 
Tilbehør: løse ris
og salat med friske ananastern 
 
* Tilberedning
 
1. Kog kyllingen i 1
time og 15 min, til den er mør, og afkøl den. 
 
2. Pil kyllingen, og
skær kødet i tern. 
Si kogelagen, og kog
den ind til ca ½ l. 
 
3. Hak løgene, og
svits dem i olie. 
Kom karry i, og
svits kort. 
Kom 3 dl kogelage,
tomatkoncentrat og garam masala i, og kog det sammen i 5 min. 
 
4. Udrør
majsstivelsen i kokosmælken, og rør det i gryden. 
Kog kort retten
igennem, og smag til med citronsaft, sukker, salt og peber. 
Kom kyllingekødet og
broccolibuketter i, og kog i 2-3 min. 
 
5. Pynt retten med
grofthakkede cashewnødder, og server med ris og salat. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.