 
 
   
Den bedste opskrift på kalkungryde er en skøn og lunende
gryderet, der passer godt til det kølige halvår. Server med løse ris og
forårsløg for et sundt måltid.
☺ Retten kan tilberedes af
Børnekokke. Til 4 personer.
 
# Ingredienser
1 squash i
1 cm skiver (ca. 250 g) 
250 g renset broccoli 
5 rensede forårsløg (ca. 100 g) 
25 g smør 
500 g kalkunbryst i tern 
2½ dl
Karoline's Mornay Sauce 
1 dl mælk· 
1 tsk tørret timian 
¼ tsk groft salt 
Friskkværnet peber 
 
Tilbehør: Løse ris. 
Pynt: Fintstrimlet top af forårsløg. 
 
* Tilberedning
Del squashskiverne i kvarte. 
Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver. 
Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker. 
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. 
Brun kødet i ca. 2 min. 
Tilsæt Mornay Sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. 
Vend grønsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg
i ca. 2½ min. 
Smag kalkungryden til og server straks. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kalkun eller Gryderetter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.