 .
.
   
Små saftige lækkerier: En italiensk variant af benløse fugle,
en gammel dansk klassiker med mørt kalkunkød i en skøn sauce og cherrytomater 🔴.
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min. 
 
# Ingredienser
4 små
kalkunschnitzler (a 80 g)
salt og peber. 
2 skiver lufttørret
skinke
2 spsk reven gouda
ost
1 spsk olie
20 g smør
1 dl fjerkræfond
10 cherrytomater
 
* Tilberedning
1. 4 små kalkunschnitzler bankes flade mellem
to stykker plastfolie. 
De krydres let med
salt og peber. 
Læg 1 skive
lufttørret skinke på hver og drys 1 spsk reven gouda ost på hver. 
Kødet rulles sammen
og fastgøres med tandstikkere. 
 
2. 1 spsk olie g 20 g smør varmes op, og
involtinierne steges gyldenbrune på alle sider ved middel varme i 3-4 min. 
1 dl fjerkræfond og
10 cherrytomater tilsættes, og det simrer videre i 2 min, til det hele er mørt.
 
Energi pr. portion:
49 g protein, 22 g fedt, 1 g kulhydrater = 404 kcal (1689 kJ) 
 
INFO: Involtini
- en roulade er en ret med fyldt valset kød eller wienerbrød. Roulade kan være
velsmagende eller sød. Swiss roll er et eksempel på en sød roulade.
Traditionelt findes involtini i
forskellige europæiske køkkener, udtrykket roulade stammer fra det franske ord
"rouler", hvilket betyder "at rulle".
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.