Logo

Kråsefars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kråsefars 

 
Grundopskrift Fjerkræ. Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.  

 
# Ingredienser til Kråsefars
ca 150 g kråser,
ethvert fjerkræ kan bruges (hjerte, kråse og lever)
100 g svinesmåkød
1 lille løg
1 kvist timian
1-2 æg
salt og peber
Endvidere:
125 g af skorpet franskbrød
1 dl fløde
*
Sådan laves Kråsefars
1. Læg det afskorpede franskbrød i en skål og hæld fløden over.

 
2. Gør kråserne i stand, se Kråse, kråser.
Hak kråser, svinesmåkød og løg 2-3 gange gennem kødmaski­nen.

 
3. Kom det hakkede kød i skålen og bland det med det udblødte franskbrød, fløden og æggene.
Klip timian i og krydr med salt og peber.
Rør farsen godt igennem. Stil den koldt.

 
Tips: Brug kråsefarsen til farsering af fjerkræ.
Farsen kan krydres med et par spsk cognac og tilsættes 1 spsk hakkede pistacienøddekerner.

 
Kråsepostej:
Bland 100 g hakkede, svitsede champignon og evt. 12-14 pistacier i farsen.
Fyld den i et lille velsmurt, ovnfast fad og bag den 30-40 min. ved 180 °C.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kråser

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her