Logo

Kylling i champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i champignonsauce

 
Denne kylling i champignon-fløde sauce er en super nem og hurtig ret. Opskriften er helt perfekt, hvis du har travlt en dag. Den er også meget lækker...
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Stegetid: ca 45 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
2 kyllinger eller 1 poulard
1 dl hvedemel

salt og peber
3 spsk smør eller margarine
250 g små løg

4 dl tør hvidvin
3 persillekviste
1 laurbærblad
2 selleriblade eller timiankviste
500 g champignon

2 dl piskefløde

 
* Tilberedning
1. Del kylling eller poulard i portionsstykker.
Vend dem i salt- og peberblandet mel.

 
2. Brun stykkerne i fedtstof i en stegegryde på alle sider.
Tag dem op og brun derefter de pillede løg.


3. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden og tilsæt halvdelen af vinen.
Bind persillekviste, laurbærblad og selleriblade sammen.
Kom det i gryden.

 
4. Læg låg på gryden og lad retten småkoge i 40 min.

 
5. Rens imens champignonerne og skær dem i skiver.
Svits dem i lidt smør og kom dem derefter i retten sammen med resten af vinen samt fløden.
Lad det koge sammen endnu 5 min.

 
6. Smag retten til og server løse ris til sammen med en blandet salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her