 
 
   
Nem opskrift på lækker kylling i paprikasauce med ris. En
hurtig og børnevenlig ret med kyllingebryst. Vidunderlig paprikasmag og en skøn
familieret.
(4 pers.) 
 
# Ingredienser
2 kyllinger (a ca. 900 g)
1 tsk groft salt
2 tsk paprika
50 g smør
1 stort skalotteløg
1 fed knust hvidløg
2½ dl hønsebouillon (terning+vand)
2 dl cremefraiche
1 spsk hvedemel
 
Pynt: hakket persille
Tilbehør: flute eller løse ris. 
 
* Tilberedning
Del kyllingerne i 4 dele. 
Gnid dem med salt og paprika. 
Svits dem i smørret, der er let brunet. Tag dem op af
gryden. 
Svits hakket løg og hvidløg i resten af stegesmørret. 
Læg kyllingen tilbage i gryden. 
Tilsæt bouillon og steg kyllingen ved svag varme, til den er
mør, 25-30 min. 
Tag kyllingestykkerne op. 
 
Rør cremefraiche og mel sammen. 
Kom det i skyen, og kog det hele godt igennem. 
Smag saucen til og hæld den over kyllingestykkerne. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.