 
 
 
 
Delikat kylling med champignon og sukkerærter i velsmagende kokossauce!
Den liflige rissalat er en fest for både øjne og mund med bok choy og koriander.
Til 4 pers
 
# Ingredienser
2 spsk vegetabilsk
olie eller jordnøddeolie 
1 rødløg, hakket 
2 fed hvidløg,
hakkede 
2½ cm frisk ingefær.
skrællet og hakket 
2 kyllingefileter
uden skind og ben. skåret i strimler 
125 g champignon
400 g kokosmælk, fra
dåse 
50 g sukkerærter,
halverede på langs 
2 spsk sojasauce 
1 spsk fiskesauce 
 
Ris: 
1 spsk vegetabilsk
olie eller jordnøddeolie 
1 rødløg, skåret i
skiver 
350 g ris, kogte og
afkølede 
250 g bok choy,
revet i lange strimler 
1 håndfuld friske
korianderblade, hakkede 
2 spsk thai-sojasauce
 
* Tilberedning
1 Varm olien i en
wok eller stor pande og sauter 
løg, hvidløg og
ingefær i 1-2 min. 
 
2 Tilsæt
kyllingestrimler og champignon og svits for kraftig varme, 
til de er brunede. 
Tilsæt kokosmælk,
sukkerærter, sojasauce og fiskesauce og 
bring det i kog. 
Lad det simre i 4-5 min,
eller til kødet er mørt. 
 
3 Varm olien til
risene i en anden wok eller stor pande og 
svits løget, til det
er blødt, men ikke brunet. 
Tilsæt de kogte ris,
bok choy og koriander, og varm det forsigtigt 
igennem, til bladene
er faldet sammen, og risene er varme. 
Dryp sojasauce over
og server straks sammen med kyllingekødet
 
 
INFO: Bok choy eller pak choi er en type kinakål der ikke danner
hoveder og har grønne blade med lysere løgbund i stedet, der danner en klynge,
der minder om sennepsgrønt. Den har en smag mellem spinat og vandkastanjer, men
er lidt sødere med en let pebret undertone.
Pak
choy - Se info  det er her
 
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------