 
 
   
Spidskommenfrø bliver oftest forbundet med det indiske
køkken, men i denne kinesiske opskrift anvendes de på grund af deres kraftige
smag. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
450 g kyllingebryst, uden skind og ben 
2 spsk solsikkeolie 
1 fed hvidløg, presset
1 spsk spidskommenfrø 
1 spsk revet, frisk ingefær 
1 rød chili, udkernet og skivet 
1 rød peberfrugt, udkernet og skivet 
1 grøn peberfrugt, udkernet og skivet 
1 gul peberfrugt, udkernet og skivet 
100 g bønnespirer 
350 g pak choi eller andre grønne blade 
2 spsk sød chilisauce 
3 spsk lys sojasauce
friturestegt, sprød ingefær, til pynt (se Kokkens Tip)
 
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv skæres kyllingebrysterne i tynde
strimler. 
 
2 Varm olien i en stor, forvarmet wok. 
 
3. Tilsæt kødet og lynsteg i 5 min. 
 
4. Tilsæt hvidløg, spidskommenfrø, ingefær og chili og rør
det hele godt sammen. 
 
5. Tilsæt peberfrugter og lynsteg i yderligere 5 min. 
 
6. Vend bønnespirer, pak choi og sød chilisauce i wokken og
steg, til pak choi-bladene begynder at falde sammen. 
 
7. Fordel retten i varme serveringsskåle og pynt med
friturestegt ingefær (se Kokkens Tip). 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 245. Sukker 9 g. Proteiner 28 g. Fedt 10 g. Kulhydrater
11 g. Mættede fedtsyrer 2 g. 
 
 


 
Kokkens tip
Et stort stykke frisk ingefær skrælles og skæres i tynde
skiver. Sænk forsigtigt ingefærskiverne ned i en wok eller lille pande med varm
olie og steg dem i ca. 30 sekunder. De afdryppes på køkkenrulle. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.