 
 
   
Med en pakke
kyllingebryst i fryseren, cremefraiche i køleskabet og nogle krydderier, kan du
fremtrylle en improviseret luksus-middag, hvis du får uventet besøg. Ret
nemt og lækkert 
Tid: 30 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 4 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
4 stykker
kyllingebryst 
1 løg 
½ dl hvidvinseddike 
½ dl vand 
1 tsk estragon 
1 tsk salt 
¼ tsk hvid peber 
2 dl cremefraiche 
ris eller pasta 
* Fremgangsmåde
1. Optø
kyllingebrystet hvis det er frossent. 
Skær kødet i knapt
en centimeter tykke skiver. 
 
2. Pil løget og hak
det fint. 
 
3. Bland vineddike,
vand, løg, krydderier og cremefraiche i en sauterpande, 
 
4. Bring
krydderiblandingen i kog og læg kyllingestykkerne i. 
Lad det hele koge 5-10 min. 
 
5. Server med ris
eller pasta og en Grøn Salat. 
 
Tips: Blandede kyllingestykker kan lægges i samme
sauce som ovenfor og koges. 
Beregn da kogetiden til 20-25 min. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------