
    
 
Kylling i fad med løg, peberfrugt og tomat - få en virkelig
lækker velsmagende og nem opskrift på kylling i Römertopf / stegeso HER.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
½ time. Stegetid: ca 1 time. Fryseegnet. 
 
# Ingredienser
1 kylling på ca 1 kg
salt, peber 
2 løg 
1 fed hvidløg 
2 peberfrugter 
1 dåse flåede
tomater på 400 g 
 
* Tilberedning
1. Del kyllingen i
kvarter og gnid den med salt og peber. 
Pil løgene og skær
dem i skiver. 
Knus det pillede
hvidløgsfed. 
Skær peberfrugterne
i tynde strimler. 
 
2. Sæt ovnen på 225
°C. 
Læg løg, knust
hvidløgsfed og snittede peberfrugter i et ovnfast fad/Römertopf. 
 
3. Læg
kyllingekvarterne i stegesoen og hæld tomaterne med væde over. 
Læg låg eller alufolie over retten. 
 
4. Sæt fadet i ovnen
på midterste rille og lad retten stege i ca 1 time. 
Tag låg eller alufolie af de sidste 10-15 min af ovntiden, så kyllingestykkerne
kan få lidt farve. 
 
5. Server retten med
løse ris og en salat.