
     
Vitaminrig og
krydret salat med en sprød topping, der passer godt til de milde kyllingelår. Vores opskrift er nem og giver en dejlig
smagfuld ret.
4 personer. Koge-/stegetid:
ca. 40 min. 
 
# Ingredienser
2 spsk sukker 
25 g jordnødder
(saltede) 
evt. frisk koriander 
800 g
kyllingeunderlår 
olie 
salt og peber 
600 g gulerødder 
2 spsk fishsauce 
1 spsk limesaft 
 
* Tilberedning
1. Læg
kyllingelårene i en bradepande, pensl med olie, drys med salt og peber, og steg
dem ved 200 °C i ca 40 min, eller til de er møre og sprøde. 
 
2. Riv gulerødderne
groft. 
Pisk dressingen sammen af fishsauce, limesaft og sukker. 
Smag dressingen til,
hæld over gulerødderne, og vend rundt. 
 
3. Server med
saltede jordnødder og evt. koriander. 
 
Tips: Du kan også lægge små kartofler i ovnen
sammen med kødet, så er det hele færdig på samme tid.
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.