Logo

Kyllingespid med appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingespid med appelsinsauce 

 
En lækker og anderledes smag. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter og med menuforslag.
Forberedelsestid: 15 min+ 30 min marinering. Tilberedningstid: 8-10 min. Kuverter:4

 
# Ingredienser
4 fileter af kyllingebryst
1 portion Estragon og hvidvins-marinade (se opskrift)

 
Appelsinmarmeladesauce:
1,8 dl appelsinmarmelade
2 spsk appelsinsaft
1 spsk revet, rå grøn ingefær

 
* Tilberedning
1. Lad 12 bambusspid trække i vand i 20 min.
Skær kyllingekødet i tynde strimler og sæt det på spid.

 
2. Hæld estragon og hvidvinsmarinade over kyllingespiddene og afkøl dem i køleskab i mindst 30 min.

 
3. Grill spiddene i en grill i 8 min. Vend en gang.

 
4. Sauce: Hæld marmelade, appelsinjuice og ingefær i en lille skål.
Spiddene serveres med sauce.

 
Prøv sammen med:
Forret: Wontoner med rejer og kinaløg
Dessert: Grillet æbletårn

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


Kyllingespid med appelsinsauce 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her