
 
Vi
har portionsanrettet de små spid i glas med dip, men du kan også anrette alle
spiddene på et fad og servere dippen i en skål. Det bliver en god familie-snack
Arbejdstid:
20 min. Stegetid: 6 min. 8 stk.
 
#
Ingredienser til :
300
g kyllingeinderfilet 
1
fed hvidløg 
½ tsk
salt 
¼ tsk
stødt kanel 
¼ tsk
stødt sort peber 
¼ tsk
stødt allehånde 
1 spsk
olie 
1 spsk
citronsaft 
 
Dip:
3 spsk
tahin (sesampasta) 
½-1
fed hvidløg 
1 spsk
olie 
1 spsk
citronsaft 
2-3
spsk vand 
persille
*
 
Sådan
laver du Kyllingespid med sesam-dip:
 
Rør
knust hvidløg sammen med salt, krydderier, olie og citronsaft. 
Vend
kødet i marinaden og lad den trække i køleskabet min. 1 time. 
 
Blend
tahin sammen med hvidløg, olie og citronsaft og spæd med vand til passende
konsistens. Smag til med salt og peber og tilsæt hakket persille. 
 
Steg
kødet under grillen i ovnen eller på en pande med olie ca. 3 min. på hver side.
Træk
kødet på tandstikkere og anret med sesamdip. 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD