 
 
   
Glasnudler kan til forskel fra andre nudler, som helst skal
serveres straks, uden problemer genopvarmes. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 30 min. 
 
# Ingredienser
175 g glasnudler (cellofannudler) 
1 spsk jordnøddeolie 
1 porre, skivet 
2 fed hvidløg, pressede 
450 g hakket kyllingekød 
4¼ dl hønsebouillon 
1 tsk chilisauce 
2 spsk gul bønnesauce 
4 spsk lys sojasauce 
1 tsk sesamolie 
klippet purløg, til pynt 
 
* Tilberedning
1. Læg glasnudlerne i en skål, hæld kogende vand over og lad
dem trække i 15 min. 
 
2.Nudlerne afdryppes og klippes i korte stykker med en
køkkensaks. 
 
3. Varm olien i en wok eller pande og lynsteg porre og
hvidløg i 30 sekunder. 
 
4. Tilsæt kyllingekødet og lynsteg i 4-5 min, eller til
kødet er helt gennemstegt. 
 
5. Tilsæt bouillon, chilisauce, bønnesauce og sojasauce og
kog i 3-4 min. 
 
6. Tilsæt de afdryppede nudler og sesamolie og kog under
omrøring i 4-5 min. 
 
7. Fordel retten i varme portionsskåle, drys klippet purløg
over og server straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 212. Sukker 0.5 g. Proteiner
28 g. Fedt 7 g. Kulhydrater 10 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
 
 


 
Kokkens tip
Glasnudler kan fås i mange supermarkeder og kinesiske
forretninger. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.