
 
Her får I en utrolig nem og lækker dip til asiatiske retter
og ikke mindst kyllingenuggets! Jeg har smagt den sur/sød sauce man køber, men
denne er toppen...
Arbejdstid:
35 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 1 person 
 
#
Ingredienser til Nuggets med sur-sød dip:
170
g kyllingefilet 
½
æg 
30
g rasp 
salt
og peber 
10
g olie (til stegning) 
 
Sursød
dip: 
30
g abrikosmarmelade (uden tilsat sukker) 
2
spsk lys balsamicoeddike 
30
g tomatkoncentrat 
lidt
ingefær (friskrevet) 
1
spsk soja 
 
Råkost:
50
g hvidkål 
50
g gulerod 
50
g forårsløg 
25
g bladselleri 
10
g sesamolie 
1
spsk lys eddike 
salt
og peber 
10
g sesamfrø 
*
 
Sådan
laver du Nuggets med sur-sød dip:
Skær
kyllingekødet i passende stykker. 
Vend
dem i et sammenpisket æg og derefter i rasp, blandet med salt og peber. 
Varm
en pande op med olien. 
Steg
kyllingenuggets gyldne, sprøde og gennemstegte. 
 
Rør
alle ingredienserne til dippen sammen. 
Striml
alle grønsager til råkosten helt fint. 
Vend
dem med sesamolie, lys eddike, salt, peber og sesamfrø. 
 
Server
råkosten sammen med de varme nuggets og dippen. 
 
Tips:
Sur-sød dippen kan byttes ud med sød chilisauce.
 
| Kalorier
   |   | 516
  Kcal  | 
| Protein
   | 449
   | (34
  %)  | 
| Kulhydrat
   | 189
   | (17
  %)  | 
| Fedt
   | 289
   | (49
  %)  | 
| Kostfibre
   | 79
   |   | 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD