 
 
  Med fyld af kylling,
ost og andre lækre ingredienser, bliver disse pitabrød en fuldendt servering
til den sene natmad efter en god fest.
Tilberedning 15 min.
4 portioner
 
# Ingredienser
150 g grillet
kylling 
2½ dl mager
mayonnaise 
¾ dl skummetmælk 
¼ tsk sort peber 
40 g romainesalat 
100 g fetaost 
1 gulerod 
50 g syltet agurk 
1 dl rosiner 
4 pitabrød 
 
* Tilberedning 
1. Bland mayonnaise,
mælk og peber i en skål. 
 
2. Skær
kyllingekødet i tern, skyl salaten og riv den i mindre stykker. 
Smuldr osten. 
Skrab og riv
guleroden, skær agurken i skiver og skyl rosinerne. 
Bland det hele i
mayonnaisen. Bland det godt. 
 
3. Lun pitabrødene,
skær ½ cm af toppen og åbn brødene forsigtigt. 
Fordel
kyllingefyldet i de 4 brød og læg dem på tallerkener. 
Server straks. 
 
VARIATION 
Prøv at erstatte
romainesalaten med coleslaw og fetaosten med Danbo ost. 
Prøv at grille
pitabrødene: Varm grillen. 
Lav fyldet som
anvist og fyld pitabrødene. 
Pak hvert pitabrød i
folie og luk dem godt til. 
Læg pakkerne på
grillristen og grill til brødene er gennemvarme, ca. 5 min. 
Fjern folien og
server straks. 
 
Tips: 
 
 
Pitabrød passer
fint, når det skal gå hurtigt. 
De er også gode at
putte i madpakken til jobbet eller skolen, 
for fyldet løber
ikke ud. 
 
 
Syltet agurk smager
godt i de fleste sandwiches. 
Der er mange
forskellige typer at vælge imellem. 
Vores almindelige
lageagurk og cornichoner er to eksempler. 
 
• De fleste pitabrød
er magre - der findes endda brød som er helt uden fedt. 
• Det er en god ide
at spare lidt på saltet. 
 
Pr. portion: Energi:
Kcal 367 = kj 1541 
Kulhydrat 55 g
Protein 21 g Fedt 7 g (17%) Fibre 2 g 
 
Se alle de bedste opskrifter med Tapas/små retter og med Forretter
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.