 
 
  Prøv denne kylling som er let pocheret i duftende urter. En stor fordel med denne ret er at den kan tilberedes i forvejen. Hurtigt, let og lækkert
Forberedelse 15 min. Tilberedning 20 min. 6 portioner 
 
#Ingredienser
6 kyllingebryster à125 g 
1 citron eller lime 
½ bundt koriander 
1 l hønsebouillon 
1 tsk hele hvide peberkorn 
1 løg, hakket 
1 selleristilk, tyndt skivet 
½ dl hakket purløg 
1 dl groft hakket persille 
 
* Tilberedning
1. Skær 6-7 dybe snit i hvert kyllingebryst. 
Skær halvvejs ned i stykkerne. 
Læg kyllingestykkerne i en stor teflongryde. 
 
2. Skær citronen i meget tynde både og læg dem ovenpå kyllingen.
Skyl korianderen grundigt. 
Hak stilke og blade groft og kom også dem i gryden. 
 
3. Kom bouillon, peberkorn, løg, selleri, purløg og persille
i gryden. 
 
4. Bring det i kog og skru derefter ned. 
Lad det simre svagt i 10-15 min til kyllingen er gennemkogt.
Tag gryden fra varmen og lad den stå i 5 min. 
Tag derefter kyllingen op af væsken og server. 
Server kyllingen med blandede grønsager, urter fra bouillonen 
samt friske citron- eller limebåde. 
 
VARIATION 
Hvis kyllingen skal serveres kold så lad den køle af i bouillonen
for at holde kødet saftigt. 
Mariner kyllingen 1 time i friskpresset citron eller lime for
at få 
kyllingen ekstra saftig. 
 
Tips:
 
 
Andre krydderurter kan anvendes i denne opskrift. 
Persille, salvie og frisk eller tørret basilikum 
kompletterer kyllingens smag fint. 
 
 
Lav din egen fedtfri hønsebouillon ved at koge 
kyllingeben sammen med selleri, gulerod, 
persille, peberkorn og løg i både. 
 
Urtepocheret kylling:
Pr. portion: Energi: Kcal 118 = kj 4925 
Kulhydrat 1 g Protein 24 g Fedt 2 g (15%) Fibre 0 g 
• Kylling er en god proteinkilde. Protein er vigtigt for kroppens
opbygning af nye celler. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.