Logo

Vildgås

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vildgås

 
Den mest almindelige vildgås i Danmark er Grågås, men også canadisk gås er almindelig. Begge yngler her i landet, canada-gåsen dog ikke så villigt som grågåsen.
Se også Fjerkræ, vildt.

 
Vildgåsen har godt af at hænge svalt 2-3 døgn, og den skal tørplukkes med nogen forsigtighed, fordi det fede skind er sart.
Selvom man følger reglerne omkring vurdering af fjervildtets alder, kan det snyde, så man bør være i god tid med stegning, gåsen kan være ældre, end man tror. Til gengæld kan den udmærket vente 30 min i en varm, slukket ovn.
Vildgås kan fryses. Holdbarhed: 3 måneder.

 

Se de bedste opskrifter med Vildgås

 

Se alle de bedste opskrifter med Vildt

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her