Logo

Vildtkrebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vildtkrebinetter

 
Vildtkrebinetter er en god, gammel, dansk vildtret. Her serveret med spændende kogte grønsager som tilbehør til krebinetterne, det er nemlig vildt lækkert
Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time. Fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g hakket vildtkød
2 hakkede skalotteløg
2 spsk hakket persille
2 + 2 spsk rasp

3 spsk hvedemel
salt og peber
75 g smør

2 dl fløde
1-2 dl bouillon

 
* Tilberedning
1. Bland det hakkede vildtkød med skalotteløg, persille og 2 spsk rasp.

Form denne blanding til krebinetter.
Vend dem i 2 spsk rasp og krydret mel.

 
2. Lad smørret blive gyldent på en pande.
Brun først krebinetterne på begge sider.
Dæmp varmen og steg dem så 5-6 min. på hver side.
Drys med salt og peber.

Tag dem af panden og hold dem varme.

 
3. Hæld fløde og bouillon på panden.
Lad det koge sammen og smag saucen til.
Kogte grønsager serveres til.
 
Tips:
Prøv at krydre vildtkrebinetter med allehånde eller quatre epices.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her