Logo

Ørredpaté med parmesantoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ørredpaté med parmesantoast

 

En skarp og velsmagende måde at indlede et måltid på. Her er alle de bedste opskrifter samlet

4-6 portioner. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 5 min.

 
# Ingredienser
2 mellemstore røgede ørreder
500 g blød flødeost
1,2 dl fløde
2 lime, revet skal og saft fra
friskkværnet sort peber efter smag
1 flûte
parmesanost efter smag

 
* Tilberedning
1. Flå og fileter ørrederne.
Læg kødet i en røreskål og skil det med en gaffel og fjern eventuelle ben.

 
2. Hæld flødeost og fløde i en skål. Pisk det med elpisker i 1-2 min, indtil konsistensen er jævn.

 
3. Vend flødeostblanding, limeskal, saft, sort peber og ørredkød godt med en metalske.
Øs det op i portionsskåle og afkøl det inden servering.

 
4. Parmesantoast: Skær et flûte i tynde, diagonale skiver.
Anbring det på en let smurt bageplade og drys med rund hånd med revet parmesanost.
Bag det på 210 °C i 3-4 min, eller indtil brødet er sprødt og gyldent.

 
Variation Man kan også bruge 500 g laks (fra dåse) i stedet for ørred.

 
Prøv sammen med:
Hovedret: Calabriske kødboller
Dessert: Bær- og frugttærte

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her