
 
Fisk i ovn - Mange
fisk fx torsk og makrel kan med fordel tilberedes i ovnen, enten stegt eller
»kogt« under folie eller i stegepose
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Stegetid: ½ time. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser
1½ kg makrel 
2 spsk hvedemel 
1 tsk salt
1 tsk paprika 
½ dl finthakket dild 
2 skivede løg 
1 dåse flåede
tomater 
 
* Tilberedning
1. Rens og skyl
makrellen. 
Skær den i 4 cm
brede stykker. Bland mel, salt og paprika. 
Vend fisken heri. 
 
2. Læg fisken i et
smurt, ovnfast fad. 
Fordel løg og dild
over og kom de flåede tomater ved sammen med væden. 
Dæk med folie. 
 
3. Steg i ovnen ved
200 °C i ½ time.