Logo

Abalone - Halloitidae tuberculata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abalone - Halloitidae tuberculata

 
Abalone er et bløddyr, en mollusk, en havsnegl. Den lever i de varme have, fx Stillehavet og Atlanterhavet.
Abalonekødet fås tørret eller konserveret. Konserveret abalone er mest brugt herhjemme, og den er også nemmest at have med at gøre.
Det er vigtigt at koge abalone kort. For lang kogetid gør den sej. Også saften i dåsen skal bruges.
Abalone bruges meget i det kinesiske og japanske køkken. Skallerne giver en specielt smuk perlemor.

 
Se de bedste opskrifter med abalone HER
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her