En anden måde at
servere rejer på. De bliver fantastisk lækre! Sæt gerne skylleskåle på bordet,
med vand og citronskiver i og et godt glas kold hvidvin.
Tid: 15 min + optøningstid
for frosne rejer. 4 pers.
# Ingredienser
1 kg store rejer med
skal, friske eller frosne
1 dl olie
5-6 fed hvidløg
½ spsk groft salt
* Fremgangsmåde
1. Optø rejerne hvis
de er frosne.
Dup dem så tørre som
muligt.
2. Opvarm olien i en
wok eller en stor stegepande.
3. Pil hvidløgene og
skær dem i tynde skiver.
Lad dem svitse lidt
i olien og læg så rejerne i.
Lad dem stege ca 1
min ved stærk varme.
Rør rundt hele
tiden.
4. Drys dem med
groft salt.
Server rejerne
direkte fra panden med brydebrød eller baguetter.
Tips: I stedet for hvidløg kan du bruge porre.
Se alle de bedste opskrifter med Skaldyr eller Rejer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------